Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають спортсменів Кіровоградщини

Вересень 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту Кіровоградщини!

Вітаємо Вас із Днем фізичної культури і спорту - святом здорових, енергійних людей!
Нинішній рік насичений довгоочікуваними перемогами у спортивному житті області. Не можна оминути увагою здобутки наших футболістів та спортсменів пара- та дефлімпійців. Ми щиро дякуємо кожному із них за примноження слави Кіровоградщини на національних і міжнародних змаганнях, особливі слова подяки адресуємо тренерам, які присвятили себе вихованню молоді.
Ми, як обласна влада, докладаємо максимум зусиль задля пропагування, відродження колишньої популярності дитячо-юнацького спорту. А це й започаткована більше року тому акція зі встановлення дитячих та спортивних майданчиків. А в планах на найближчу перспективу – створення в обласному центрі потужного спортивного мультиплексу.
Всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і просто шанувальникам фізичного здоров’я і краси бажаємо олімпійського довголіття, успіхів на усіх спортивних аренах.



З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool