Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають рятівників Кіровоградщини

Вересень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1334 | Коментарі: 0

Шановні рятівники Кіровоградщини! Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята!

Ваша професія пов’язана з великим ризиком. Хроніка ваших буднів часто нагадує бойові зведення.

Будь-якої пори року, за будь-яких умов ви готові вступити у бій з вогнем, повенями, сніговими заметами, рятувати усе живе на межі життя і смерті.
Ми пишаємося разом з вами тим, що ви кращі в державі. Адже за минулорічні результати роботи кіровоградську пожежно-рятувальну службу удостоєно нагороди “За кращу організацію служби серед територіальних органів управління”. Своєю мужністю і загартованістю, майстерністю і професійністю ви довели, що сповна заслуговуєте такої почесної відзнаки.
Зичимо вам доброго здоров’я, мужності і стійкості у виконанні нелегких завдань і подальших, не менш вагомих здобутків, у своїй нелегкій і такій важливій для суспільства праці.
Сердечно вдячні вам за хоробрість і героїзм, за готовність до самопожертви, за високу професійність, відповідальну і сумлінну працю. Спасибі вам за кожне врятоване життя.


З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool