Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають молодь Кіровоградщини

Червень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1458 | Коментарі: 0

Дорогі юнаки і дівчата!
Щиро вітаємо вас із Днем молоді!

FOTOINFORM

Кожна пора нашого життя – неповторна і особлива по-своєму, проте молодість, зазвичай, називають найкращою і незабутньою. Це й не дивно, адже для тих, хто молодий тілом і душею, хто живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного, нічого неможливого.
Тож нехай за жодних випробувань долі не полишають вас молодечий запал і юнацький максималізм, адже це ті риси характеру, що торують шлях до здійснення найзаповітніших мрій.
Вам продовжувати гідну справу розвитку як своєї малої батьківщини – Кіровоградщини, так і України. Ми сподіваємося, що ви будете активними учасниками обласного проекту "Статський радник", бо нам потрібні ваші знання, інтелект, свіжі креативні ідеї, цілеспрямованість та непохитна віра в успіх. Разом з вами ми втілимо в життя наш амбітний задум – вивести Кіровоградщину в п’ятірку кращих регіонів держави.
Бажаємо вам успішної реалізації власних талантів і усіх задумів, здоров'я, вірних друзів та щирого кохання, здійснення мрій і сподівань.
За вами, молодими і розумними – майбутнє!


З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН

Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool