Сергій Ларін та Микола Ковальчук вітають медичних працівників області

Червень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем медичного працівника.

Якісне медичне обслуговування – це одна із головних запорук успішного соціально-економічного розвитку держави. Саме тому Президент України визначив реформування медицини за пріоритетне завдання. Якісні зрушення у сфері охорони здоров'я за останні два роки були особливо відчутними для Кіровоградщини – з державного бюджету виділяються значні кошти саме для медичної галузі нашого регіону. Ми побудували перший в державі перинатальний центр, оновлюється матеріально-технічна база, та й методологія роботи у лікувальних закладах ІІ рівня. Це - наші спільні здобутки і надбання.
Переконані, що завдяки вашому досвіду і сумлінній праці рівень надання медичної допомоги у нас, в області, зростатиме й надалі.
Ми бажаємо вам удачі, щастя, здоров'я, терпіння. Аби ваша нелегка, але дуже потрібна праця, була щоденно сповнена натхненням і вдячністю за врятовані життя і здоров'я громадян.


З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool