Сергій Ларін продовжить керувати Кіровоградською обласною організацією Партії регіонів

Лютий 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1498 | Коментарі: 0

Колишній очільник Кіровоградщини Сергій Ларін, призначений заступником Глави Адміністрації Президента, продовжить керувати Кіровоградською обласною організацією Партії регіонів.

 Про це він повідомив однопартійцям під час засідання Ради обласної організації ПР в суботу, 2 лютого.

Одночасно Сергій Ларін зазначив, що його увага до області і партійного життя зокрема залишаються незмінними й надалі.

- Президент поставив переді мною чітке завдання – відповідати за стан справ у Кіровоградській області, — сказав він під час виступу. – Головою Кіровоградської обласної організації Партії регіонів я був обраний у 2010 році й надалі залишатимусь націй посаді. У мене є бажання працювати, є на кого спиратися у своїй діяльності. Існує також домовленість із Главою Адміністрації Президента Сергієм Льовочкіним про те, що при необхідності я від’їжджатиму з Києва до Кіровограда для участі в сесіях облради. Планую приїздити не часто, але регулярно, щоб тримати руку на пульсі життя області. Так що розслаблятися ніхто не буде.

Сергій Ларін зазначив також, що робота на посадах заступника Глави Адміністрації Президента та голови обласної організації Партії регіонів накладає на нього подвійну відповідальність і означає подвійний контроль для Кіровоградщини, у тому числі по партійній лінії. За словами Сергія Ларіна, Кіровоградська область під час майбутньої президентської кампанії має стати взірцем для інших регіонів України – не лише за рівнем соціально-економічного розвитку, а й прикладом, як проводити вибори чесно, законно і максимально демократично.

Ставлення у Києві до Кіровоградщини, яке змінилося за останні два роки, залишається поважливим і зараз, зауважив він.

- Область продовжує обіймати високі позиції й завжди буде відчувати мою підтримку. Хочу, щоб ви рухалися вперед, з урахуванням усіх можливостей, і тримали високу планку вже з новим губернатором Андрієм Ніколаєнком. А з мого боку буде і тісна співпраця, і дієва допомога, і жорсткий контроль, — додав Сергій Ларін.

джерело

фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool