Сергій Ларін: Прийнято рішення підключити в обласному госпіталі для інвалідів ВВв кабельне телебачення

Квітень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації Сергій Ларін звернувся до керівників територій гідно підготуватися до святкування Дня Перемоги.

- На 9 Травня кожен ветеран повинен бути оточений увагою та піклуванням, не лише учасниками акції "Зірки пам’яті", - наголосив керівник області. 

Голова облдержадміністрації повідомив, що 8 травня відбудеться відкриття першого етапу реконструкції обласного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни.
- Крім цього прийнято рішення провести в госпіталі кабельне телебачення, аби старенькі могли дивитися старі добрі фільми часів своєї молодості, а не бойовики та кримінальну хроніку, - повідомив Сергій Ларін
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool