Сергій Ларін: Підготовка до оздоровчої кампанії не терпить поверховості

Травень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Сергій Пастернак на вимогу голови облдержадміністрації проінформував про стан організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку та перспективи відновлення діяльності дитячого оздоровчого табору імені О.Матросова.

За словами Сергія Пастернака, нині триває робота щодо передачі дитячого оздоровчого табору імені О.Матросова з балансу ДП "СхідГЗК" у спільну власність територіальних громад Петрівського району. 

- Відновити роботу закладу вдасться лише з наступного року - після проведення низки тендерних процедур та ремонтних робіт, - зазначив Сергій Пастернак. Крім того, згідно із процедурою передачі об’єкта у комунальну власність, видатки на утримання табору в районному бюджеті повинні передбачатися в наступному фінансовому році. Проте таких солідних коштів район не має.
- Більше року тому ми говорили про запуск оздоровчого закладу, ніби всі й займалися цим питанням, а результат відомий, - зазначив голова облдержадміністрації. – Іще тоді було з’ясовано, що район не потягне утримання та обслуговування табору, який слід брати у спільну власність з відповідним співфінансуванням з обласного бюджету.
Сергій Ларін не задоволений традиційним чиновницьким підходом до вирішення питання з табором у Петрівському районі і взагалі з активністю профільного управління до організації оздоровлення дітей. Тому голова облдержадміністрації доручив своїм заступникам провести нараду щодо визначення чітких дій з підготовки до експлуатації табору ім. О.Матросова.
Заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух зажадала від управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації тримати ситуацію на контролі, особливо з фінансуванням, адже, згідно з новими вимогами, нинішнього року видатки розділено за двома напрямками: оздоровлення та відпочинок, які до того ж є новими рейтинговими показниками для регіонів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool