Сергій Ларін оглянув потужності виробництва місцевого консервного заводу ТОВ Плюс (фото)

Вересень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Добровеличківсього району голова облдержадміністрації Сергій Ларін оглянув потужності виробництва місцевого консервного заводу ТОВ "Плюс".

Завод має багаторічну історію, адже заснований іще у 50-х роках минуло століття. Налагоджено лінії з виробництва джемів, кабачкової ікри, томатного соку і пасти. На заводі консервують вишні, помідори та огірки. Це доволі потужне підприємство, адже може випускати до 2 млн. банок консервованої продукції. Але нині працює упівсили та ще й після двохрічної перерви. Причина – немає ринку збуту. Про це голові облдержадміністрації розповіли генеральний директор ТОВ «Згода», депутат обласної ради Іван Соловчук і виконавчий директор підприємства Ольга Савченко.
Подібні проблеми мають й інші підприємства Добровеличківського району, зокрема, "Еко Гриб", про що керівникові області розповіли його представники під час виставки продукції місцевих агроформувань.
Зрозуміло, що Сергій Ларін порушену проблему не залишить без уваги. Асортимент продуктів місцевого виробництва має бути якнайбільш повно представлений у торговельних мережах області – це один із пріоритетів у роботі обласної влади, якраз це завдання і було серед основоположних при започаткуванні проекту "Купуй кіровоградське". Обласна влада уже давно обрала курс для Кіровоградщини від сировинного до регіону потужної переробки - це той шлях, що має вивести область до числа лідерів у державі. Розвиток переробки - це додаткові робочі місця, це наповнення бюджетів усіх рівнів, це розвиток внутрішнього ринку і національного виробництва загалом, це, врешті, виконання завдання Президента України щодо підтримки реального сектора економіки, який Глава держави вважає підгрунттям для ефективної соціальної політики.


Сергій Ларін оглянув потужності виробництва місцевого консервного заводу ТОВ Плюс (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool