Сергій Ларін: Обласна влада і надалі системно співпрацюватиме із ветеранськими організаціями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Грудень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1420 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Ларін взяв участь у засіданні звітно-виборчої конференції обласної організації ветеранів України

- Я радий черговій зустрічі із ветеранським активом нашої області. Думаю, ви погодитеся, що сьогодні ми можемо констатувати тісний системний зв’язок влади із ветеранськими об’єднаннями абсолютно на всіх рівнях – від села та району до обласного центру, - привітав керівник області присутніх у залі членів обласної організації ветеранів.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що і на державному рівні турботу про ветеранів, визначено за пріоритет. Так, за його словами, вже з січня нового року будуть перераховуватись пенсії ветеранам Великої вітчизняної війни.
Сергій Ларін зауважив, що обласна влада тісно співпрацює із ветеранськими організаціями. І він переконаний, що серед лідерів цих організацій як районного, так і обласного масштабу, немає таких, хто скаже, що протягом року влада не відгукнулася на будь-яку їхню ініціативу чи пропозицію.
Окрім цього Сергій Ларін підкреслив, що як і обласна влада, влада на місцях системно допомагає кожному ветерану на території регіону.
Наголосив Сергій Ларін і на тому, що він особисто не оминає увагою проблем ветеранів: "Я уважно читаю обласну пресу і відслідковую усі дзвінки на "Гарячу лінію". І коли мова йде про якусь ветеранську проблему, то одразу усі начальники управлінь отримують завдання і я зобов’язую їх негайно реагувати не відпискою, а конкретною дією".
Очільник області не заперечував той факт, що невирішеними лишаються іще чимало проблемних питань, а це і конфлікти між перевізниками та ветеранами, у лікарнях трапляються випадки неуваги до ветеранів, та навіть у районах і селах області місцеві чиновники теж інколи ігнорують фронтовиків.
У контексті порушеної теми згадав Сергій Ларін про регіональний проект "Зірка пам'яті", покликаний забезпечити опікою і увагою кожного ветерана не тільки з боку влади а й представників місцевого соціально відповідального бізнесу.

Перелічив голова облдержадміністрації реальні справи, якими влада допомагає ветеранам області – практично знято питання із забезпечення автомобілями інвалідів Великої вітчизняної війни; за півтора року відремонтовано у районних лікарнях 222 палати для ветеранів.
Окрему увагу голова облдержадміністрації приділив обласному госпіталю. Він поділився планами на майбутнє стосовно цього лікувального закладу – у наступному році у госпіталі розпочнуться ремонтні роботи, у проведенні яких візьмуть участь і території області.
- Кожна територія отримала під патронат палату чи дві госпіталю, міста та великі підприємства можуть взяти на себе великі кабінети та операційні. І таким чином ми практично відремонтуємо заклад без великих затрат для обласного бюджету, - розповів Сергій Ларін.
Не оминув увагою Сергій Ларін і такий проект, як "Соціальне таксі", роботу цієї служби також варто і удосконалювати, і контролювати – переконаний він. Адже, як зауважив керівник області, якщо таке таксі за місяць здійснило 3-4 виїзди, то це не показник роботи, а лише її фікція.
Потребує розширення і мережа центрів обслуговування людей похилого віку – вважає Сергій Ларін. А окрім цього, за його словами, в області мають бути і хоспіси, тому вже ближчим часом буде обрано територію, де відкриється пілотний проект закладу такого спрямування.
- Таке моє бачення алгоритму стосунків влади і ветеранських організацій на наступний рік. І я переконаний, співпраця влади і ветеранських організацій буде стабільною і лише покращуватиметься, - підсумував Сергій Ларін.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.

Сергій Ларін: Обласна влада і надалі системно співпрацюватиме із ветеранськими організаціями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сергій Ларін: Обласна влада і надалі системно співпрацюватиме із ветеранськими організаціями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сергій Ларін: Обласна влада і надалі системно співпрацюватиме із ветеранськими організаціями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сергій Ларін: Обласна влада і надалі системно співпрацюватиме із ветеранськими організаціями (ФОТОРЕПОРТАЖ)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool