Сергій Ларін: Конституційна Асамблея має стати публічним майданчиком для широкої дискусії, для фахового обговорення оновленого Основного Закону нашої держави

Травень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

У Кіровограді, під час І-го відкритого форуму громадських рад "Плануємо Майбутнє", голова облдержадміністрації Сергій Ларін прокоментував рішення Президента України про створення Конституційної Асамблеї, покликаної модернізувати Конституцію.

- Саме цей, важливий для нашої держави спеціальний орган, який створено Президентом України, і має стати публічним майданчиком для широкої дискусії, для фахового обговорення оновленого Основного Закону нашої держави, - зазначив він і продовжив - На початку свого виступу я згадав про День Європи, про наше прагнення будувати сучасну європейську державу. Напевно, так зійшлися зірки, що сьогодні з нами на Форумі – Марина Іванівна Ставнійчук, яка на ряду з високими посадами Радника Президента України, керівника одного із ключових управлінь Адміністрації Президента, представляє нашу державу у Венеціанській комісії і є секретарем Конституційної Асамблеї.

- Я переконаний, що вам - лідерам громадської думки, як нікому іншому, ясно, що наша країна лише тоді матиме яскраве і постійне зелене світло на шляху до Європи, коли реально розпочнеться робота по модернізації Конституції, коли суспільство відчує реалізацію конституційних реформ. І у цьому процесі роль і активна робота Конституційної Асамблеї надто важлива, - наголосив голова облдержадміністрації.
Сергій Ларін переконаний, що і такі поважні інституції як громадські ради, власне, усе громадянське суспільство, теж будуть активними у цьому процесі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool