Сергій Ларін доручив завершити ІІ етап реконструкції обласного госпіталю для ветеранів війни до Дня людей похилого віку

Травень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

 Під час апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Ларін подякував керівникам районів, міст та меценатам, які спільними зусиллями реалізували ініціативу керівника області – до Дня Перемоги капітально реконструювали більше 60 палат обласного госпіталю для ветеранів війни.

- Результат перевершив мої сподівання, адже спочатку планувалося відремонтувати палати, а у результаті – керівники територій зуміли якісно і швидко забезпечити усі належні умови для проживання та лікування ветеранів, - підкреслив очільник області. 

Але на цьому робота з реконструкції обласного госпіталю не завершується. Наступний етап передбачає ремонт коридорів та функціональних приміщень закладу.
Голова облдержадміністрації доручив своїм заступникам розробити механізм фінансування ІІ етапу реконструкції, який, за його словами, має завершитися до Дня людей похилого віку.
За словами Сергія Ларіна, незабаром у госпіталі з'явиться кабельне телебачення, де транслюватимуться фільми радянських часів та лікувально-профілактичні програми. Цей проект взявся втілити народний депутат України Станіслав Березкін.
Керівник області також подякував територіям за організацію святкування 67-ї річниці Дня Перемоги.
- В цілому території зуміли добре організувати святкові заходи, - відзначив Сергій Ларін.
Разом з тим, не обійшлося без винятків. – Мабуть, іще не всі прислухалися до моєї вимоги – увага кожному ветерану, і не лише на свято, - наголосив Сергій Ларін. Адже із цього приводу на "гарячу лінію" надійшло декілька дзвінків. - Це ганьба залишити ветерана без гідної уваги! До таких чиновників у нас буде відповідне ставлення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool