Сергій Ларін: Чиновникам не варто забувати про мою вимогу тримати кишені зашитими

Лютий 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

На початку щопонеділкової апаратної наради, голова облдержадміністрації Сергій Ларін зазначив, що Верховна Рада України ухвалила у першому читанні новий Кримінально-процесуальний Кодекс України .

- Реалії сьогодення довели, що далі жити по такому кодексу просто не можна було, тому що він не відповідає стандартам сучасної, європейської, демократичної країни у царині прав та свобод людини. Реформування Кримінально-процесуального Кодексу є важливою складовою виконання Україною взятих на себе міжнародних зобов’язань, - підкреслив Сергій Ларін.

Очільник області звернув увагу на те, що нова редакція Кримінально-процесуального Кодексу передбачає скасування 18 статей кодексу, які провокували корупцію у правоохоронних органах.
- В цілому розробка і прийняття нового Кримінально-процесуального Кодексу є невід'ємною і вкрай важливою складовою курсу на модернізацію України, проголошеного Президентом Віктором Януковичем, - зазначив Сергій Ларін.
- У нас завтра запланована велика нарада у прокуратурі області і у руслі цієї теми теж, тому я прошу керівників територій, правоохоронних і контролюючих органів на місцях посилити увагу щодо антикорупційних заходів, - продовжив він.
Сергій Ларін підкреслив, що його вимога перед чиновниками усіх рівнів тримати кишені зашитими ніколи не втратить актуальності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool