Сергій Ларін: Аптечні заклади-в полі зору обласної влади

Травень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1972 | Коментарі: 0

На цьому під час апаратної наради керівник області акцентував увагу начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Олександра Клубнікіна, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

 Сергій Ларін наголосив, що саме управління має здійснювати контроль за дотриманням власниками аптечних кіосків умов Меморандуму, в якому йшлося про обмеження росту цін на 80 препаратів, що є соціально значимими для багатьох категорій населення.
- Працівники управління, а також міських та районних відділів охорони здоров’я мають регулярно, без попередження, перевіряти виконання положень угоди, - зауважив Сергій Ларін, - так, як це роблю я під час робочих поїздок.
Під час наради голова облдержадміністрації дав також низку доручень, що стосувалися остаточного закриття усіх залів гральних автоматів, розробки заходів щодо створення в області овочесховищ, проведення наради щодо покращення стану ліфтового господарства міст обласного значення та інше.
 
джерело: сайт ОДА

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool