Сергій Кузьменко звернувся до мешканців Кіровоградської області

Грудень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1330 | Коментарі: 0

14 грудня ми вшановуємо подвиг героїв-чорнобильців, які три десятиліття тому, жертвуючи власним життям і здоров’ям, захистили світ від страшної радіаційної загрози.

Чорнобильська катастрофа у квітні 1986 року стала наймасштабнішою в історії людства техногенною аварією, призвела до великих людських жертв, перетворила Україну на зону екологічного лиха. Чорнобиль став символом атомної небезпеки в планетарному масштабі.

Але для нашої країни, завдяки безмежній мужності і героїзму ліквідаторів цієї катастрофи, Чорнобиль став і символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей, нинішнього та прийдешніх поколінь.
Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті, перед пам’яттю наших земляків, яких невидима радіація наздогнала пізніше, не залишивши шансів на життя.
Дякуємо і бажаємо здоров’я героям-чорнобильцям, котрі нині поруч із нами.
Низький Вам уклін і велика повага, а Вашим родинам – всіляких гараздів, миру, добра і злагоди.

З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій Кузьменко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool