Сергій Кузьменко звернувся до керівників райдержадміністрацій та міськвиконкомів

Вересень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

У контексті трагічного випадку, який трапився нещодавно в Одесі, коли внаслідок пожежі у дитячому таборі загинули діти, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щотижневій апаратній нараді звернувся до керівників райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад Кіровоградщини:

 Виконання приписів Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо усунення порушень є обов’язковим для всіх!

Голова облдержадміністрації наголосив керівникам територій, що незважаючи на певну "лояльність" законодавства у цьому питанні, заборону проведення перевірок, усі порушення вимог пожежної безпеки мають бути усунуті.

– Там де йдеться про життя і здоров'я людей, не може бути дискусій на зразок: потрібно щось робити і витрачати на це державні кошти чи не потрібно? Наголошую, що в тих навчальних закладах, де є не усунуті приписи Державної служби з надзвичайних ситуацій, гостро стоїть питання не фінансів, а безпеки життя людей, – підкреслив Сергій Кузьменко.

Очільник облдержадміністрації закликав керівників територій особисто вивчити відповідні приписи ДСНС, що є в деяких школах та дошкільних навчальних закладах, і організувати роботу щодо їх усунення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool