Сергій Кузьменко: за п’ять років Міжнародна агропромислова виставка стала нашою візитівкою

Вересень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко розпочав щопонеділкову апаратну нараду із подяки організаторам і учасникам Міжнародної агропромислової виставки "AGROEXPO-2017", яка відбулася минулого тижня на Кіровоградщині. Очільник облдержадміністрації підкреслив, що масштаби цьогорічної виставки значно зросли, порівняно з минулими роками – учасниками стали майже 500 компаній як з України, так і з інших держав.

- За п'ять років нам вдалося створити на Кіровоградщині унікальний продукт, який є візитівкою не тільки нашої області, а й України. До нас завітали делегації, які були очолені послами країн-партнерів. У нас був Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея та Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія зі своїми делегаціями, а також гості з Китайської Народної Республіки, із Польщі. І це лише офіційні делегації, які брали участь у виставці та в інвестиційному форумі, - зауважив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації вчергове наголосив, що "AGROEXPO" є унікальним майданчиком для розвитку бізнесу на Кіровоградщині, для реалізації продукції підприємств агропромислового комплексу, розширення ринків збуту, а також для реалізації нових проектів, створення нових робочих місць і, відповідно, наповнення бюджетів.

Сергій Кузьменко зауважив, що фахівцями буде детально проаналізовано кількість угод, укладених під час "AGROEXPO", кількість нових контрактів. Також буде окреслено перспективи подальшого розвитку, акцентовано увагу на напрямах, які необхідно розвивати в області.

- Не завжди у нас вистачає місць в готелях, щоб розмістити усіх гостей. Це певний сигнал для бізнесу, у яком у напрямку потрібно розвиватися, - зазначив голова облдержадміністрації.

Принагідно Сергій Кузьменко подякував керівникам територій за участь у "Покровському ярмарку", на якому було представлено і економічний потенціал районів Кіровоградщини, культуру та традиції.

- Проведення цьогорічної "AGROEXPO" вчергове засвідчило, що це успішний проект. Сподіваюся, що ми і надалі його розвиватимемо і будемо мати регіональний бренд, постійний майданчик для реалізації потенціалу Кіровоградщини, - підсумував голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool