Сергій Кузьменко вручив долинчанину Андрію Дорошенку ключі від однокімнатної квартири

Жовтень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 593 | Коментарі: 0

Житло придбано Долинською районною державною адміністрацією 10 жовтня 2018 року за рахунок субвенції з державного бюджету, яка спрямовується на купівлю квартир для повнолітніх осіб із числа дітей сиріт. Вартість однокімнатної квартири склала понад 175 тисяч гривень.

Ще одну таку квартиру в Долинській придбано за цією ж програмою для Володимира Шпилівенка, а до кінця року планується купити ще 5.

Квартири вже підібрано, зібрано усі необхідні документи та подано на розгляд відповідної комісії. Усього на придбання зазначеногожитлав Долинськійзаплановано освоїти 1 мільйон 66 тисяч гривень субвенції з держбюджету.

Спілкуючись з новим власником квартири Андрієм Дорошенком та з іншими молодими людьми, які невдовзі отримають власне житло за зазначеною програмою, Сергій Кузьменко підкреслив, що за останні 2 роки Кіровоградщина отримала близько 29 мільйонів гривень на придбання спеціального житла для молоді та дітей, що перебувають під опікою держави. На ці кошти було придбано оселі для вихованців дитячих будинків сімейного типу та соціальні квартири. У 2018 році розпочато роботу із придбання у власність житла для осіб із числа дітей сиріт.

«Відповідна соціальна програма ініційована Президентом України. Суть цієї програми полягає в тому, щоб кожна дитина, яка перебувала під опікою держави і стає повнолітньою, ішла в доросле життя із власним житлом і впевненістю в майбутньому», - наголосив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool