Сергій Кузьменко: Увагу влади сконцентровано на реформуванні медичної та освітньої сфери

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Новгородківського району голова облдержадміністрації відвідав школу у Верблюжці, де нещодавно було завершено ремонтні роботи.

Починаючи з 1974 року ремонт у шкільній будівлі не проводився, і з часом конструкція покрівлі опинилася в незадовільному стані.

Нинішнього року, за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, у Верблюзькій школі збудовано новий дах, а за рахунок місцевого бюджету замінено дві третини вікон на енергозберігаючі склопакети. З урахуванням того, що тут встановлено сучасну, ефективну систему опалення, у навчальному закладі тепло і діти навчаються у комфортних умовах. Загальна вартість проведених робіт склала 1,2 млн. грн.
Сергій Кузьменко відзначив, що обласна влада опікується не лише ремонтними роботами.
- Ми подбали про те, щоб навчальні заклади області, відповідно до сучасних вимог, були забезпечені мультимедійними дошками, щоб у школах з'явилися нові комп'ютерні класи, були придбані шкільні автобуси, що підвозять дітей із найвіддаленіших населених пунктів до базових шкіл, де працюють справжні професіонали, які можуть дати дітям сучасні знання, - зазначив посадовець.
Ознайомившись з результатами ремонту, голова облдержадміністрації зазначив, що сьогодні увагу влади сконцентровано на реформуванні медичної та освітньої сфери.
– Стосовно реформи освітньої галузі, ми не зупинятимемося на досягнутому, і у наступному році продовжимо роботу спрямовану на створення в області сучасних навчальних закладів, де діти почуватимуться справді комфортно і матимуть можливість отримувати якісні знання, – наголосив Сергій Кузьменко.
Під час перебування у Верблюжці, голова облдержадміністрації поклав живі квіти до могил Володимира Генича, Олександра Задніпряного, Валерія Кучера та Антона Самохіна, які віддали свої життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави під час антитерористичної операції на Сході України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool