Сергій Кузьменко та Андрій Ярмоленко відкрили в Олександрії нове поле для гри в міні-футбол

Червень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Сьогодні в місті Олександрія на території навчального закладу  Олександрійський професійний ліцей урочисто відкрили новозбудований майданчик для гри в міні-футбол зі штучним покриттям.

В урочистостях взяв участь відомий футболіст, гравець Національної збірної України та "Боруссії" (Дортмунд) Андрій Ярмоленко, який завітав до Кіровоградщини на запрошення голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка.

Спортивний майданчик збудовано за типовим проектом у рамках державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», Ініціювала будівництво облдержадміністрація, підтримала ідею міська рада Олександрії. У місті цього року заплановано збудувати ще один такий об’єкт за цією ж програмою.

Під час відкриття Сергій Кузьменко підкреслив: "Сьогодні в Україні будуються сотні міні-футбольних полів і наша молодь отримує нові можливості для занять фізичною культурою та спортом. На Кіровоградщині вже збудовано одинадцять таких майданчиків, а до кінця року буде відкрито ще близько десяти. Приємно, що ми разом реалізовуємо цю ініціативу: інвестує держава, а місцева влада співфінансує будівництво".

Керівник ОДА звернувся до юних спортсменів, зауваживши, що заняття спортом на новому полі сприятимуть їхнім успіхам у майбутньому: "Уся Україна пишається Андрієм Ярмоленком, який захищає кольори Національної збірної і демонструє найвищої якості футбол на європейських полях. Сьогодні молоді олександрійські футболісти мають хорошу нагоду з ним поспілкуватися і дізнатися історію його успіху". Голова облдержадміністрації подякував футболісту за візит і за підтримку ідеї популяризації спорту серед молоді.
Під час урочистостей Андрій Ярмоленко забив перші символічні голи у ворота, які захищали голкіпери дитячо-юнацького футбольного клубу «Аметист-2001». Юні голкіпери отримали в подарунок м’ячі з автографами зірки. "Коли мене запросили, то я із задоволенням приїхав до Олександрії, адже знаю, що тут люблять футбол і активно підтримують свою команду. А ще дуже хотілося подарувати радість юним спортсменам, - зазначив Андрій Ярмоленко.

Футбольне свято продовжили показові виступи вихованців ФК «Аметист-2001», а також вихованців спортивного клубу «Спарта-17», які продемонстрували свою майстерність. Усі молоді спортсмени та гості свята також мали нагоду взяти автограф у Андрія Ярмоленка та зробити фото на пам'ять. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool