Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян у Маловисківському районі

Вересень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 658 | Коментарі: 0

За допомогою у вирішенні нагальних питань до Сергія Кузьменка звернулися п’ятеро заявників.

Так, жителька Малої Виски, яка є учасником бойових дій, прохала вирішити питання з виділенням їй 2 га землі для ведення особистого селянського господарства.

Представник головного управління Держгеокадастру в області пояснив заявниці механізми отримання землі та порадив звернутися із відповідною заявою до органів місцевого самоврядування та районного підрозділу Держгеокадастру, які формують щокварталу перелік таких земельних наділів. Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко доручив голові Маловисківської РДА Павлу Сороці взяти питання виділення земельної ділянки під особистий контроль.

По допомогу у лікуванні невиліковно хворої дружини (складна форма діабету) звернувся житель села Паліївка. За його словами, значну частину пенсійних виплат він витрачає на утримання хворої. До того ж, жінці потрібен належний медичний супровід, адже він доглядає її вдома.
Голова облдержадміністрації запевнив чоловіка, що родина отримає необхідну матеріальну допомогу. Крім цього, він нагадав заявнику про дію урядової програми "Доступні ліки", за якою необхідні препарати можна отримати безоплатно або із суттєвою знижкою. Із керівництвом районної лікарні буде обговорено питання щодо забезпечення хворої регулярною медичною допомогою.
Також до Сергія Кузьменка звернулася заявниця з інвалідністю, яка перебуває у черзі на забезпечення ортопедичним взуттям. Представник управління соціального захисту населення ОДА повідомив, що спецвзуття, якого потребує жінка, буде готове на наступному тижні.

Жителька Первомайського, спілкуючись із головою ОДА у телефонному режимі, поцікавилася перспективою вирішення питання щодо автобусного сполучення села з обласним центром. Як зауважив Сергій Кузьменко, дорогу у цьому напрямку відремонтовано. На даний час районна влада має провести конкурс та обрати кращого перевізника на цей маршрут.

Крім цього, заявники порушували питання щодо надання послуг поштового зв'язку, соціального захисту одиноких громадян, медичного обслуговування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool