Сергій Кузьменко: Продовжуємо співпрацю з регіонами Республіки Корея

Листопад 05, 2018 | Новини | Переглядів: 686 | Коментарі: 0

Минулого тижня голова облдержадміністрації разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком та міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем побували з офіційним візитом в Республіці Корея.

Про результати закордонної поїздки учасників апаратної наради поінформував Сергій Кузьменко.

"Продовжуємо нашу співпрацю із Республікою Корея та її регіонами. Для нас надзвичайно важливо, в умовах, коли Україна практично обмежила економічні зв'язки з державою-агресором, отримати нових партнерів для співробітництва", - наголосив керівник області.

За словами Сергія Кузьменка, протягом чотирьох днів візиту делегація взяла участь у роботі Міжнародної виставки "BIXPO 2018" у місті Кванджу, в рамках якої провела низку зустрічей з керівниками регіонів та кампаній щодо налагодження та розгортання взаємовигідної співпраці.

Під час візиту між владою Кропивницького та міста Ханам досягнуто домовленостей щодо співпраці в рамках проекту "Розумне місто".

"Не лише Кропивницький, а й інші міста області можуть перейняти найсучасніший світовий досвід, новітні технології у наданні муніципальних послуг, для того, щоб наші міста ставали комфортнішими для містян", - зауважив голова ОДА. Сергій Кузьменко доручив організувати зустріч з керівниками міст для обговорення досвіду впровадження проекту "Розумне місто".

Зацікавленість у співпраці з Кіровоградщиною в енергетичній сфері висловила корпорація "KEPCO", що є лідером серед корейських кампаній з виробництва електроенергії. Сторонами обговорено шляхи співпраці в ядерній енергетиці. Також у рамках такої зустрічі Корпорація "KEPCO" підписала із корейської компанією "Safeus Drone", представництво якої восени відкрилося у Кропивницькому, угоду про передачу останній патенту на виготовлення дронів.

"Ми приємно вражені можливостями цієї компанії. Сподіваємося, що підприємство, яке цього року розпочало роботу у Кропивницькому, активно використовуватиме наш науково-технічний потенціал та забезпечить молодь робочими місцями", - зазначив Сергій Кузьменко. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool