Сергій Кузьменко про декомунізацію в Олександрії

Вересень 30, 2022 | Новини | Переглядів: 1742 | Коментарі: 0

Під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 29 вересня, міський голова Сергій Кузьменко зупинився на питанні перейменування в вулиць і провулків на території Олександрійської громади.

«Ми завершуємо декомунізацію, така вимога закону. В нас попереду велика робота - дерусифікація, і ми її обов’язково будемо робити. Сьогодні ми відкриваємо таку можливість, закінчуючи попередній етап. Щодо перейменування ми будемо спілкуватися і радитися з жителями вулиць та провулків. Адже війна вносить свою велику сторінку і ми повинні будемо увіковічити подвиги наших воїнів, віддати шану та повагу тим, хто сьогодні захищає нашу країну. Але зараз нам потрібно одне – наша одна на всіх перемога», - підкреслив Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, виконавчий комітет прийняв рішення про перейменування 13 вулиць і 4 провулки Олександрійської громади.
Остаточне рішення буде ухвалювати депутатський корпус на сесії міської ради.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool