Сергій Кузьменко привітав вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості

Грудень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко привітав з Днем Святого Миколая вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості Новоархангельського НВО №2.

Минуло майже три тижні з їх останньої зустрічі. Наприкінці листопада Сергій Кузьменко був з робочим візитом у Новоархангельському районі. Малеча, яка навчається у Будинку дитячої та юнацької творчості, поділилася із ним мріями стосовно подарунків, які вони очікують на день Святого Миколая.

Тож сьогодні голова облдержадміністрації завітав до гуртківців з подарунками. Дітлахи були щиро здивовані тим, що всі їх побажання враховано. Окрім іграшок та солодощів, Сергій Кузьменко вручив, зокрема, вихованцям ансамблю народних інструментів "Джерельце" новеньку домбру, на якій юні таланти одразу виконали декілька композицій.

Вдячні вихованці гуртків підготували для гостей цікаву святкову концертну програму та подарунки, виготовлені власноруч.
Звертаючись до учасників святкового концерту, серед яких були й вихованці прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу, Сергій Кузьменко зазначив: "Мені приємно сьогодні знову завітати у ваш чудовий Будинок творчості, де ви маєте змогу розвивати свої таланти, та передати вам подарунки від Святого Миколая".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool