Сергій Кузьменко привітав працівників органів місцевого самоврядування Кіровоградщини

Грудень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко привітав працівників органів місцевого самоврядування Кіровоградщини з професійним святом.

Урочистості відбулися в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені М.Л. Кропивницького.
День місцевого самоврядування відзначається в Україні щороку 7 грудня. На урочистості з нагоди свята до обласного центру запросили депутатів обласної ради, голів районних та сільських рад, об’єднаних територіальних громад та інших представників місцевого самоврядування області.

Вітаючи учасників урочистостей з професійним святом, Сергій Кузьменко зазначив:
– Сьогодні ми всі – і ті, хто працює в органах місцевого самоврядування, і ті, хто працює в органах державної влади, маємо спільну мету – робити все, щоб життя наших людей ставало кращим. Сьогодні я вітаю не просто своїх колег – я вітаю своїх партнерів, адже тільки разом ми можемо зробити так, щоб наші люди відчули, що освіта стає якіснішою, інфраструктура стає комфортнішою, охорона здоров'я – на високому рівні. Одним словом – життя громад стає кращим. А це можливо лише тоді, коли ми спільно робимо одну справу.

Голова облдержадміністрації висловив переконання, що реформа органів місцевого самоврядування – створення спроможних об’єднаних територіальних громад, яких в області вже 6 і ще 5 в процесі формування, невдовзі матиме успіх. Принагідно він подякував депутатам облради за схвалення відповідного перспективного плану, який надав можливість територіальним громадам у подальшому приймати рішення щодо об'єднання у спроможні. Сергій Кузьменко вкотре підкреслив, що ключовими словами в процесі реформування є "добровільне об'єднання".

– Це рішення виключно громади – об’єднуватися чи не об’єднуватися, – підкреслив очільник області. – Завдання держави – показати переваги, які об’єднана громада отримає від такого рішення. Добре, що у нас в області вже є такі приклади. Ми будемо підтримувати ці громади, сприяти, щоб вони успішно розвивалися. Цим шляхом пройшла Європа, він є єдиним успішним, щоб мати можливість вирішувати більшість питань на місцях.

Разом з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком Сергій Кузьменко вручив кращим представникам місцевого самоврядування області грамоти та відзнаки.

Учасників урочистостей також привітали представники обласної організації профспілок органів державної влади та обласного парламенту дітей. Подарунком для працівників органів місцевого самоврядування до професійного свята став концерт.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool