Сергій Кузьменко привітав лісівників Кіровоградщини з професійним святом.

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Сьогодні на території державного підприємства «Олександрівський лісгосп» відбулися урочистості з нагоди Дня працівника лісу. Зі святом працівників лісового господарства області привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Починаючи від 1993 року День працівника лісу традиційно відзначається в Україні у третю неділю вересня. Встановлення такого свята у державі – це визнання на найвищому рівні справи, яку роблять представники цієї відповідальної професії.

Сьогодні у лісовому господарстві області працює більше тисячі працівників. Своєю важкою та кропіткою працею вони роблять все можливе, щоб лісів, які є окрасою нашого краю, з кожним роком ставало все більше. На це звернув увагу керівник області, вітаючи учасників урочистостей зі святом.

Голова облдержадміністрації також відзначив: «Серед усіх природних ресурсів, для степової Кіровоградщини, ліс посідає особливе місце і відіграє надзвичайно важливу роль. Ліси – це природне багатство, що передане нам предками, і наш обов’язок – зберегти його та примножити для наступних поколінь. Кіровоградські ліси завжди потребували захисту, і головна роль тут відведена вам, шановні працівники лісової галузі. Дякую за вашу невтомність і готовність працювати на благо інших. Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, достатку, сімейного затишку, мирного неба та професійних здобутків».

За сумлінну працю в галузі лісового та мисливського господарства, значний особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва Кіровоградщини та з нагоди Дня працівника лісу Сергій Кузьменко вручив відзнаки обласної державної адміністрації кращим лісівникам області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool