Сергій Кузьменко привітав із святом вихованців дитячого будинку

Червень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

Сьогодні голова обласної державної адміністрації завітав до дитячого будинку «Перлинка», що у селі Войнівка Олександрійського району. Сергій Кузьменко привітав дітлахів з Міжнародним днем захисту дітей, подарував їм іграшки та солодощі.

Очільник області побажав малечі під час літніх канікул добре відпочити, оздоровитися і набратися сил перед початком нового навчального року.

У «Перлинці» посадовець оглянув житлові кімнати, відвідав їдальню, пральню, інші господарські і службові приміщення.
Сьогодні у «Перлинці» виховується 47 дітей, серед яких 17 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Діти забезпечені повноцінним харчуванням, на належному рівні організоване їхнє дозвілля. Значну увагу приділяють їх соціалізації. Зокрема, вони залучаються до домашніх справ, беруть участь у приготуванні їжі, прибиранні будинку та прибудинкових територій.

– Дитячі виховні заклади перебувають під особливим контролем обласної влади. У мене склалися гарні враження від відвідування цього дитячого будинку. Ми бачимо усміхнені обличчя дітей, добрий настрій, гарний одяг. Усі веселі, привітні та виховані. Це свідчить, що їх вихователі мають велике серце і докладають зусиль для того, аби діти проживали у гарних умовах та були огорнуті увагою, – відзначив голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool