Сергій Кузьменко привітав дітей Кіровоградщини зі святами

Січень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Під патронатом голови обласної державної адміністрації в обласній філармонії протягом зимових канікул відбувається дитяче Свято новорічної ялинки.

Сьогодні для дітей пільгових категорій було представлено велику святкову програму. Спочатку біля ялинки проведено ігри, розваги і конкурси за участю Діда Мороза, Снігуроньки та інших казкових героїв. Потім діти та гості свята мали змогу переглянути казковий мюзикл-шоу "Новорічна зірка бажань" у виконанні юних артистів.

У фіналі казкового дійства Сергій Кузьменко привітав дітей зі святами і вручив учасникам заходу солодкі подарунки.

"Сьогодні ви всі мали можливість отримати гарні емоції і побувати в казці. Для вас ця казка продовжується, адже новорічні канікули і свята тривають. Нехай вони будуть незабутніми і дуже радісними, – зауважив голова облдержадміністрації. – Хочу, щоб ви відчули, що саме діти є найголовнішими жителями нашої країни і нашої планети. Бажаю, щоб у новому році був мир, щоб усі були здоровими і щасливими".

Під патронатом голови обласної державної адміністрації в обласній філармонії протягом зимових канікул відбувається дитяче Свято новорічної ялинки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool