Сергій Кузьменко привітав багатодітну родину Іванових з Кропивницького

Травень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Сімейний дитячий будинок, що створено подружжям Тетяною та Борисом Івановими, проживає у Кропивницькому з 2015 року. Саме тоді бойові дії у зоні антитерористичної операції змусили багатодітну родину залишити свою домівку в Луганську і переїхати до Кіровоградської області.

На початку 2018 року родина із сімома дітьми переїхала у великий двоповерховий будинок, придбаний за кошти державної субвенції у сумі 1,6 млн. грн. До цього часу сім'я мешкала в орендованій чотирикімнатній квартирі в одному із спальних мікрорайонів міста. 

Як зазначила Тетяна Іванова, діти швидко призвичаїлись до нової оселі, адже колись також мешкали у приватному будинку. У розпорядженні родини також просторе охайне подвір'я, де розташована альтанка, дитячий майданчик, молодий сад та невеликий город. За словами, Тетяни Іванової, отримавши власне житло, родина тепер має можливість взяти на виховання іще трьох діток.

У Міжнародний день сім'ї до Іванових з подарунками завітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Разом з дітьми вони розпакували і зібрали тенісний стіл. Малеча одразу із захватом випробувала новий подарунок, запросивши до гри голову облдержадміністрації. Главі сім'ї Сергій Кузьменко вручив сертифікат на телевізор.

"Це гарна родина. Борис Олександрович та Тетяна Василівна зробили все, щоб дітям було комфортно. Зважаючи на те, що вони переселенці з Луганської області, держава потурбувалася, щоб в них з'явилося власне житло. Для цього було виділено 1,6 мільйони гривень. Крім того, влада Кропивницького інвестує додаткові кошти в завершення облаштування будинку", - зазначив голова облдержадміністрації.

За словами Сергія Кузьменка, минулого року вперше в історії України з державного бюджету Кіровоградщині було виділено більше 6 мільйонів гривень на придбання житла прийомним родинам. За ці кошти торік придбано 3 будинки та 5 квартир. Нинішнього року розмір такої субвенції складатиме близько 22 мільйонів гривень. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool