Сергій Кузьменко оглянув хід проведення ремонтних робіт у районній дитячо-юнацькій спортивній школі

Червень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

Сьогодні у рамках робочої поїздки до Новомиргородського району голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко оглянув хід проведення ремонтних робіт у районній дитячо-юнацькій спортивній школі "Колос".

За ініціативи районної влади, будівельники уже виконали значний обсяг робіт: повністю відремонтовано покрівлю, встановлено нову систему опалення, відремонтовано і облаштовано меблями та інвентарем роздягальню, тренажерний зал, інші технічні приміщення. Наразі ведуться активні роботи у великій тренувальній залі.

ДЮСШ "Колос" є надзвичайно популярним серед юних шанувальників спорту. Заклад відвідують 362 вихованці, з якими в 29 групах працює 11 тренерів-викладачів. Тут працюють відділення з легкої атлетики, волейболу, баскетболу, футболу, футзалу, боротьби греко-римської, настільного тенісу.

Голова районної державної адміністрації Олександр Сенченко запевнив голову обласної державної адміністрації, що повністю реконструйована ДЮСШ відкриється 1 вересня.

Нагадаємо, що проект "Здоров'я наших дітей" був ініційований головою обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком і включає у себе три складові: надання якісних медичних послуг дітям, забезпечення якісного харчування у загальноосвітніх закладах та розвиток спортивної інфраструктури.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool