Сергій Коваленко провів виїзні наради з питань діяльності новостворених ОТГ

Листопад 08, 2017 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко 7 листопада провів виїзну робочу нараду з питань діяльності новостворених Помічнянської міської та Тишківської сільської об’єднаних територіальних громад.

Сергій Коваленко поінформував учасників наради щодо безоплатної передачі майна спільної власності територіальної громади сіл і селищ району у власність об’єднаних територіальних громад, а також стосовно зміни підпорядкування бюджетних установ соціально-культурної сфери та комунальних підприємств. Обговорювалися і проблеми та перспективи освітньої і медичної галузей в об’єднаних територіальних громадах.

6 листопада на щопонеділковій апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко доручив своєму першому заступнику провести вказані наради із головами усіх новобраних ОТГ та керівниками місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Того ж дня Сергій Коваленко провів виїзну нараду у Компаніївському районі (Компаніївська селищна ОТГ) та Кіровоградському районі (Катеринівська сільська ОТГ, Первозванівська сільська ОТГ). 7 листопада проведено виїзну нараду у Маловисківському районі стосовно організації функціонування Смолінської селищної об'єднаної територіальної громади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool