Серед жителів Новоукраїнки та Світловодська провели роз’яснювальну роботу

Червень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Спекотна та вітряна погода сприяє тому, що пожежі продовжують лідирувати у щоденних зведеннях Служби порятунку. 

Вогонь безжально «господарює» як у житловому секторі, так і на відкритих територіях Щоб пожеж було якомога менше, рятувальники нагадують громадянам, що займання виникають саме через їх недбалість або незнання правил пожежної безпеки.

18 червня працівники Новоукраїнського райвідділу та Світловодського міськрайвідділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед жителів Новоукраїнки та Світловодська. Під час спілкування з населенням рятувальники нагадали правила безпеки при користуванні газовим обладнанням та побутовими електроприладами, загострили увагу на стані електромереж та на небезпеці спалювання сміття й сухої трави безпосередньо біля житлових будинків, сінників, господарчих будівель. Не залишили поза увагою рятувальники й питання дитячої безпеки, оскільки залишені без нагляду малюки часто стають не тільки винуватцями надзвичайних подій, а й жертвами власної необережності та необачності .

Зважаючи на те, що триває сезон літнього відпочинку, увагу співрозмовників рятувальники зосередили і на правилах поведінки під час відпочинку в лісі та біля водойм, а також попередили про небезпеку виявлення боєприпасів часів ІІ Світової війни. А для того, щоб правила безпеки міцно закріпились у пам’яті та стали основою життя, працівники пожежно-рятувальної служби залишили громадянам застережні листівки і нагадали, що у випадку надзвичайної події чи ситуації потрібно, не гаючи часу, звертатись за допомогою до Служби порятунку за телефоном «101».

У ДСНС України
у Кіровоградській області

          


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool