Серед населення Кіровоградщини рятувальники проводять роз’яснювальну роботу

Грудень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 598 | Коментарі: 0

Протягом опалювального сезону в оперативних зведеннях Служби порятунку все частіше трапляються повідомлення про пожежі у житловому секторі.

Щоб запобігти пожежам та головне – людським жертвам, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення Кіровоградщини.

13 грудня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області нагадали місцевим жителям міст Новоукраїнка та Долинська, що дотримуватись правил безпеки у побуті – життєво важливо.

Зокрема рятувальники розповіли про найбільш поширені причини пожеж, як от порушення правил експлуатації електричних побутових приладів, газового обладнання. Жителі районних центрів погодилися з тим, що небезпечно перевантажувати електромережу, оскільки це може призвести до пожежі. Важливо пам’ятати і про правила користування пічним опаленням – очищати та ремонтувати димоходи, слідкувати за станом печей. Забороняється розпалювати печі горючими речовинами.

Усім співрозмовникам рятувальники надали застережні листівки про безпеку під час опалювального сезону.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool