Серед мешканців м. Знам’янка провели профілактичну роботу (ФОТО)

Червень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

13 червня фахівці Управління ДСНС в області, 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янки та представники громадської організації «ФРІ» провели профілактичну роботу серед мешканців м. Знам’янка.

Головну увагу в бесідах із громадянами різного віку учасники відпрацювання зосередили на застереженнях щодо високого рівня пожежної небезпеки, про який попереджають синоптики. Саме в цей спекотний період виникає найбільше випадків пожеж.

Щоб запобігти надзвичайним подіям, рятувальники радили бути вкрай обережними: не кидати недопалки та непогашені сірники на вулиці, а особливо – там, де трава чи сміття легко загориться від найменшої іскри.

Поряд з тим не варто послаблювати контроль за власною безпекою у побуті. Постійно слід контролювати стан електрогосподарства в оселі, не перевантажувати електромережу, слідкувати, щоб перед виходом з дому були відключені від живлення побутові прилади, перекритий газ та вода. Та особливої уваги зараз потребують діти – під час канікул в них багато вільного часу для пустощів та небезпечних розваг. Фахівці Служби порятунку радили батькам подбати про безпечне дозвілля своїх дітей.

Також небезпеку для кожного становлять вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. Ці смертельні «привіти» з минулого досі надзвичайно потужні, тому не можна їх чіпати. Лише піротехніки ДСНС України мають повноваження знищувати старі боєприпаси.
Рятувальники завершували спілкування з громадянами традиційно – залишали для додаткового ознайомлення застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області

Серед мешканців м. Знам’янка провели профілактичну робот

Серед мешканців м. Знам’янка провели профілактичну робот

Серед мешканців м. Знам’янка провели профілактичну робот
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool