СБУ звертається до мешканців Кіровоградщини

Листопад 07, 2018 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

В умовах гібридної війни проти України зростає загроза вчинення диверсій та терористичних актів на об’єктах критичної інфраструктури, оборонно-промислового комплексу та в місцях масового перебування людей.

Надзвичайні події на цих об’єктах можуть призвести до тяжких наслідків ‒ людських жертв, підриву обороноздатності нашої держави, блокування життєдіяльності населених пунктів і дестабілізації суспільної обстановки та громадського порядку.

Просимо громадян інформувати правоохоронців у випадку:

- появи в регіоні осіб, які проявляють підвищений інтерес до об’єктів критичної інфраструктури, оборонно-промислового комплексу, військових частин, місць масового перебування людей;
- залишення без нагляду підозрілих предметів;
- появи підозрілих транспортних засобів та польотів безпілотних літальних апаратів поблизу стратегічно важливих о'бєктів;
- отримання інформації про наміри здійснення терористичної та диверсійної діяльності.

У разі надходження такої інформації просимо громадян звертатися до Управління СБ України в Кіровоградській області за телефоном гарячої лінії (0522) 36-13-06, 067-567-58-44 або скористатися електронною поштовою скринькою usbu_kvg@ssu.gov.ua.
Уся отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантується.

Нагадуємо, що за захоплення, руйнування або пошкодження об’єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, з метою ослаблення держави передбачена кримінальна відповідальність. Диверсійна та терористична діяльність тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool