СБУ затримала на хабарі співробітника Кропивницької виправної колонії

Лютий 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Співробітниками Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрито на хабарництві одного з оперативних працівників Кропивницької виправної колонії.

Правоохоронці встановили, що старший лейтенант вимагав від знайомої засудженого оргтехніку для установи на суму п’ять тисяч гривень за переведення чоловіка до іншої колонії з пом’якшеним режимом утримання.

Оперативники СБ України задокументували факт передачі техніки та її «відсутність» протягом тривалого часу у виправній установі. Старшого лейтенанта співробітники спецслужби затримали на робочому місці. Під час обшуку робочого місця було виявлено принтер, який оперативний працівник збирався привласнити.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального України.
Рішенням одного з районних судів Кропивницького хабарнику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Триває досудове слідство.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool