СБУ вживає заходів для недопущення провокацій в день святкування 9 травня на Кіровоградщині

Травень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Напередодні відзначення Дня пам’яті та примирення та 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Служба безпеки України фіксує спроби штучної дестабілізації ситуації в регіонах України з боку країни-агресора та антиукраїнських сил. 

Для своєчасного виявлення, попередження та припинення можливих сепаратистських та терористичних проявів під час святкування визначної для нашої країни дати, особовий склад обласного Управління СБУ працює у посиленому режимі.

Служба безпеки України закликає мешканців регіону зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях, а також не піддаватися на будь-які провокації.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо анонімно повідомити про це до Управління Служби безпеки України на телефон «гарячої» лінії СБ України (0522) 36-13-06 або 102 та на електронну скриньку –usbu_kvg@ssu.gov.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool