СБУ: Викриваємо корупціонерів - зміцнюємо державу!

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1294 | Коментарі: 0

За минулий рік співробітниками спеціального підрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління було виявлено 15 фактів хабарництва і корупційних дій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та керівників юридичних осіб публічного права. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

Співробітники спецпідрозділу БКОЗ Управління в Кіровоградській області спільно з працівниками підрозділів внутрішньої безпеки при УМВС та УДПтС в області викрито та припинено протиправну діяльність двох посадовців підрозділів внутрішніх справ та пенітенціарної системи області.
23 травня ц.р. складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення на заступника начальника відділу одного з районних відділів міліції Кіровоградської області.
Встановлено, що правоохоронець вимагав у жителя одного із районів області 2000 грн. за не притягнення останнього до кримінальної відповідальності.
24 травня ц.р. «на гарячому» правоохоронці затримали начальника відділення одного із закладів пенітенціарної системи, який вимагав і одержав 300 грн. від засудженого за надання йому заохочення для подальшого умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, що передбачено КВК України.
8 червня ц.р. рішенням Ленінського районного суду м. Кіровограда правопорушника визнано винним та призначено покарання у вигляді штрафу 850 грн.
В Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області діє цілодобова «гаряча» телефонна лінія. Будь-який громадянин має можливість звернутися за телефоном довіри (0522) 36-13-06 у разі наявності даних про причетність державних службовців до хабарництва, корупційних діянь та вчинення особами або приготування до вчинення злочинів, що належать до компетенції Служби безпеки України. Анонімність гарантовано. Кожне повідомлення буде ретельно розглянуте. У випадку підтвердження викладеної інформації, вживатимуться заходи у відповідності з діючим законодавством.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool