СБУ викрила менеджмент українсько-російського підприємства на розкраданні майна аеродрому у Кропивницькому

Лютий 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України спільно з місцевою прокуратурою викрили керівництво місцевого українсько-російського підприємства на розкраданні майна аеродрому у Кропивницькому.

Правоохоронці встановили, що ділки надали підроблені документи від одного з органів влади, за якими начебто отримали контракт на реконструкцію непрацюючої злітно-посадкової смуги аеропорту. Насправді, за вказівкою засновника фірми, який перебуває в Росії, зловмисники демонтували аеродромні плити та за фальшивими накладними вивезли їх нібито до Одеси.

Співробітники спецслужби з’ясували, що після завершення оборудки, директор підприємства переховується в РФ.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України. Одному з учасників оборудки, який перебуває у Кропивницькому, повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

читайте також У Кропивницькому обиратимуть кращу дівчину міста

Триває досудове слідство.

Прес-група Управління СБ України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool