СБУ викрила факт розтрати бюджетних коштів Пенсійного фонду України на суму понад 630 тисяч гривень

Лютий 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області співробітники СБУ викрили факт розтрати державних коштів службовими особами Управління Пенсійного фонду України у м. Світловодську та Світловодському районі Кіровоградської області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

Встановлено, що у період з липня до листопада 2010 року зловмисники на підставі підроблених судових та виконавчих документів здійснили перерахунок пенсій мешканцям м. Світловодська, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, у результаті чого цим громадянам незаконно виплачено понад 630 тисяч гривень.

20 січня ц.р. слідчими УСБУ в Кіровоградській області за цим фактом порушено кримінальну справу за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool