СБУ проводить відкритий конкурс

Жовтень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1550 | Коментарі: 0

Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області оголошує відкритий конкурс вступників до вищих військових навчальних закладів Служби безпеки України на базі повної загальної середньої освіти:

до Національної академії Служби безпеки України (м. Київ) за напрямами підготовки «Правознавство» і «Філологія» та до Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» (м. Харків) за напрямом підготовки «Правознавство» для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за програмами підготовки для проходження військової служби за контрактом на посадах офіцерського складу (набір 2012 року).


Детальна інформація про вищі військові навчальні заклади СБ України та правила прийому розміщені на офіційних сайтах Служби безпеки України: www.sbu.gov.ua та Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» http://jur-academy.kharkov.ua

Прийом заяв і звернень щодо вступу на навчання до вищих військових навчальних закладів СБ України здійснюється до 1 квітня 2012 року.
Звертатись за адресою: м. Кіровоград, вул. Леніна, 9, контактні телефони: 399-423, 399-424.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool