СБУ: На Кіровоградщині засуджено двох наркодилерів

Травень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Набрав чинності вирок Ленінського районного суду м. Кіровограда стосовно двох мешканців обласного центру, яких визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.15(замах на злочин) та ч.2 ст.305(контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів), ч.2 ст.307(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, вчинених групою осіб за попередньою змовою. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області

Як встановили співробітники СБУ, у жовтні 2011 р. вказані особи намагалися перемістити пасажирським потягом з України до Російської Федерації психотропну речовину у кількості 0,163 грамів.
Зловмисникам призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з випробувальним терміном 2 роки 6 місяців.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool