«Самооборона Майдану» вимагає від керівництва міста та області зреагувати на грубі порушення у сфері пасажирських перевезень

Березень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1285 | Коментарі: 0

Вказані порушення полягають у відмові водіїв пасажирського транспорту перевозити безкоштовно пільгові категорії громадян у відповідності до спеціальних соціальних законів.

Наразі 11 березня листи за призначенням будуть офіційно вручені відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування та державної влади. Кіровоградському міському голові. Копії: Голові Кіровоградської ОДА (для контролю). Начальнику Головної державної
інспекції на автомобільному транспорті в Кіровоградській області.

«Самооборона Майдану» звертає увагу керівництва міста та області на грубі порушення у сфері пасажирських перевезень.

Вказані порушення полягають у відмові водіїв пасажирського транспорту перевозити безкоштовно пільгові категорії громадян у відповідності до спеціальних соціальних законів.

Так, зухвало, системно і цинічно порушуються соціальні права громадян в місті Кіровограді на маршруті «1-ц (Центральний)». В транспортних засобах маршруту відсутні навіть передбачені діючим законодавством повідомлення про перелік категорій громадян що мають відповідні пільги.

«Самооборона Майдану» в Кіровоградській області вимагає від керівництва міста та області вжити всіх необхідних законних заходів щодо недопущення грубих порушень соціальних прав громадян.

Інформаційна служба «Самооборони Майдану» в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool