«Самооборона Майдану» в Кіровоградській області звертається про матеріально-технічну допомогу

Березень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1321 | Коментарі: 3

Керівникам підприємств, підприємцям міста Кіровограда та Кіровоградської області, меценатам, громадянам міста та області

З самого свого початку Майдан є самоорганізацією громадян для боротьби проти порушення людських, політичних та соціальних прав.
Самооборона Майдану створена у відповідь на цинічну агресивну реакцію влади на порушення прав громадян на мирні зібрання та є дієвим бойовим загоном революції.
Розуміння революції для керівництва «Самооборони Майдану» та рядових її членів полягає у створенні системи цінностей та конкретних умов для процвітання країни та її економіки. Жоден учасник Самооборони не виходив на боротьбу за право принижувати, ображати, перерозподіляти…
У цьому випадку, однією із головних умов для економічного розвитку є читки єдині правила для господарської діяльності всіх її суб’єктів у правах та обов’язків відповідно до Конституції та розумних Законів.
У цей складний час, крім найважливіших питань збереження національного суверенітету, Самооборона Майдану також стоїть на принципах та засадах захисту економічних прав всіх суб’єктів господарської діяльності від посягань будь-яких структур, формувань та організацій, у тому числі державних.
Починаючи з 3-го березня «Самооборона Майдану» переходить на посилений режим діяльності в умовах військового польового табору та вишколу. Організовується цілодобове оперативне чергування та реагування із встановленням військових наметів. Одночасно, з розумінням критичної ситуації в державі, розпочато запис до загонів народного ополчення.
Вся діяльність організації координується із управліннями та підрозділами МВС, Служби безпеки, прокуратури та органами місцевого самоврядування в Кіровоградській області і в місті Кіровограді та у відповідності до окремих визначальних положень Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону»
Враховуючи викладене вище «Самооборона Майдану» (Кіровоградська обласна організація) звертається із проханням надати матеріально-технічну допомогу задля забезпечення сталої діяльності організації у забезпеченні спільно з правоохоронними органами правопорядку на Кіровоградщині, прав громадян на мирні збори, економічних та політичних прав та свобод, формування та підготовки загонів народного ополчення.

Наразі відкрито і картковий рахунок у відділенні «ПриватБанку» № 5211 5374 1951 8373 – Олег Копил

Телефони оперативного чергового (цілодобово) 099-1350695, 067-1540224


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool