«Сам собі інспектор»: кожен платник зможе перевірити свого контрагента за допомогою нового онлайн-сервісу

Серпень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Незабаром у платників єдиного податку можна будете перевірити документи в онлайні – Державна податкова служба України розробляє сервіс для аутентифікації контрагентів з числа представників малого та середнього бізнесу.

Зокрема, будь-який відвідувач офіційного порталу ДПС України (www.sts.gov.ua) матиме змогу, натиснувши на відповідний баннер, на власні очі переконатися, що реєстраційні документи його потенційного чи діючого бізнес-партнера є діючими, не були анульовані та ін.
Фахівці очікують, що такий сервіс користуватиметься популярністю, оскільки представники бізнесу мають бути зацікавлені у ретельному підборі контрагентів.
Найпопулярнішими сервісами податкового порталу ДПСУ залишаються операції з Єдиним реєстром податкових накладних – отримання виписки про заборгованість перед бюджетом, повідомлення про розбіжності між виданими та отриманими накладними тощо. Також часто через портал платники замовляють довідку про стан розрахунків із бюджетом.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool