Рятувальники Знам’янського району організували зустрічі зі школярами

Листопад 06, 2018 | Новини | Переглядів: 812 | Коментарі: 0

6 листопада у рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності працівники Знам’янського райвідділу У ДСНС в області провели для учнів старших класів міської загальноосвітньої школи №3 та Знам’янського професійного ліцею екскурсію до пожежно-рятувальної частини. 

Під час цієї зустрічі юнаки й дівчата більше дізнались про роботу рятувальників: як організований їх робочий день, як проходить службова та фізична підготовки, як здійснюються виїзди за викликом на «101», яка техніка є на озброєнні у Служби порятунку. Школярі та ліцеїсти мали нагоду детально роздивитись оснащення пожежного автомобіля, посидіти за кермом, поміряти бойовий одяг, каски, протигази.

Після екскурсії учні ліцею переглянули навчальний фільм з цивільного захисту «Варто знати кожному» та обговорили питання поведінки у різних небезпечних ситуаціях.

У ДСНС України у Кіровоградській області
   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool