Рятувальники завітали до кіровоградського дитсадка «Орлятко»

Лютий 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

Працівники обласного Управління ДСНС постійно проводять навчальні заходи для дітей. Не обходять увагою і найменших мешканців Кіровограда.

З іграми, загадками та естафетами для вихованців дитсадка “Орлятко” гості провели гру-змагання “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Її мета – навчити дітей безпечній поведінці вдома та на вулиці.
В ігровій формі малюкам пояснили, як треба діяти у випадку пожежі, за яким номером кликати на допомогу. Переможці конкурсів та естафет отримали подарунки. Проводила конкурси для малят старший лейтенант служби цивільного захисту Тетяна Мудрян, а допомагав їй улюблений герой дітлахів – Карлсон. Після побаченого, майже всі малята захотіли стати рятувальниками.
Діти отримали багато емоцій, цікавих вражень та здобули певні практичні навички. Тож будемо сподіватися, що серед цих малюків ніколи не буде охочих погратися з сірниками.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool