Рятувальники закликали кіровоградських школярів бути уважними

Лютий 26, 2016 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

Пожежі, отруєння чадним газом, загибель на водоймах, травмування внаслідок вибуху боєприпасів... Усіх цих надзвичайних подій можна було б уникнути, якби люди надавали більшого значення особистій безпеці.

Натомість вже у цьому році маємо трьох загиблих на кризі та двадцятьох – на пожежах та майже десятьох травмованих у результаті пожеж та нещасних випадків на водоймах. Щоб привернути увагу жителів регіону до питань безпечної життєдіяльності працівники Управління ДСНС в області постійно проводять різноманітні навчальні заходи.

25 лютого рятувальники зустрілись з учнями та педколективом кіровоградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3.

У ході семінарського заняття на тему: «Дотримання правил безпеки у побуті» працівники пожежно-рятувальної служби та обласного навчально-методичного центру роз’яснили дітям та дорослим правила пожежної безпеки, зокрема як потрібно користуватись газовими та електричними приладами, печами й грубами, відкритим вогнем, щоб до оселі не завітав «червоний півень». Також учням розповіли, як поводитись під час надзвичайної події, навчили прийомам порятунку та самопорятунку. Актуальними на сьогодні залишаються й питання цивільного захисту, тож в рамках семінару рятувальники поспілкувались з учнями про те, як убезпечити себе при виявленні вибухового пристрою чи будь-якого іншого підозрілого предмету, схожого на вибуховий, розглянули порядок дій в ситуації, коли поряд стався вибух, йде обстріл чи довелося зустріти озброєних людей. Для закріплення розглянутих питань рятувальники розповсюдили серед учнів застерігаючі листівки з правилами поведінки у тій чи іншій ситуації.

Прес-служба У ДСНС в області

25 лютого рятувальники зустрілись з учнями та педколективом кіровоградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool