Рятувальники взяли участь в урочистих заходах у Кропивницькому

Серпень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1544 | Коментарі: 0

24 серпня – визначний день для усієї української нації. Цього дня 26 років тому Актом Верховної ради УРСР проголошено створення нової незалежної держави Україна в її сучасному вигляді. Вже стало традицією, що у цей день у кожному місті та селищі нашої Батьківщини лунає національний гімн та майорять синьо-жовті стяги.

У Кропивницькому святковий захід, присвячений 26-ї річниці Незалежності України, відбувся на Театральній площі. Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та співробітники Управління ДСНС в області долучились до відзначення національного свята.

Очільники області та представники влади, громадські активісти, жителі та гості міста взяли участь у мітингу та церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО у парку культури і відпочинку «Ковалівський». Під час урочистостей вшанували хвилиною мовчання бійців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході країни. Громадяни, які зробили вагомі внески у розбудову української державності, отримали нагороди. На завершення відбувся святковий концерт.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool