Рятувальники відвідали родину переселенців, які проживають у смт Компаніївка

Вересень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Рятувальники постійно підтримують контакт з вимушеними переселенцями, які переїхали до Кіровоградської області з території проведення АТО.

16 вересня працівники Управління ДСНС України в області відвідали родину переселенців, які проживають у смт Компаніївка. 26-річна жінка разом з двома малолітніми дітьми – 2-річною донькою та 5-річним сином приїхали на Кіровоградщину 7 місяців тому з смт Петрівка Луганської області. Під час розмови з рятувальниками вона розповіла, що коли виїжджали з дому, то у селищі вже майже не залишилося людей. «У будь-якому разі, - зазначає переселенка, - всі родини з малолітніми дітьми та молодь поспішали покинути небезпечну територію». Всю дорогу від Луганської області до Кіровоградщини родину супроводжували волонтери.

У смт Компаніївці жінці надали кімнату у гуртожитку Територіального центру соціального обслуговування Компаніївської РДА, у всьому необхідному облаштуватися молодій матері допомогли волонтери, рятувальники та працівники соціальних служб. На сьогодні жінка дуже задоволена умовами проживання, на дітей отримує соціальну допомогу, по можливості й сама знаходить підробіток. Завдяки турботі матері та приязному ставленню місцевого населення, діти швидко адаптувалися до нових умов, радіють мирному життю та новим знайомствам. Толя та Русаліна дуже зраділи працівникам пожежно-рятувальної служби, які завітали до них, особливо їм сподобалися невеличкі подаруночки та солодкі гостинчики.
Прес-служба У ДСНС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool