Рятувальники та правоохоронці провели рейд у лісовому масиві Олександрівського району

Травень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Збереження лісових масивів від вогняних зазіхань - громадянський обов’язок кожного.

Заходячи у ліс, ми повинні свідомо ставитися до пожежної безпеки у ньому, адже саме від людського фактору найчастіше виникають загоряння у лісі: чи то розпалене і непогашене після відпочинку багаття, кинутий недопалок чи сірник,- достатньо однієї іскорки, щоб вона поглинула у чорну безодню сотні квадратних метрів лісових насаджень.
Піклуються про те, щоб такого не сталося не тільки представники лісового господарства, турботу про безпеку у лісі виявляють і рятувальники, і правоохоронці.
З цією метою протягом пожежонебезпечного періоду здійснюються рейдові перевірки, у разі виявлення правопорушників складаються на них відповідні адміністративні матеріали згідно з чинним законодавством.
Днями з такою перевіркою працівниками відділу оперативного реагування спільно з відділом роботи із ЗМІ та громадськістю Територіального управління МНС в області було здійснено виїзд до лісового масиву Олександрівського району. Разом з представниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу, райвідділу Держтехногенбезпеки і працівниками райвідділу УМВС Олександрівського району проведено обхід територій, в яких найчастіше збираються охочі до відпочинку на свіжому повітрі. На одній з лісових галявин, розвівши багаття, відпочивала родина. У групи перевірки зауважень до молодого подружжя не було – вони дотрималися всіх правил пожежної безпеки (місце ретельно розчищене та огороджено цеглинками). З відпочиваючими проведено навчальну бесіду та вручено листівку застерігаючого характеру про недопущення пожеж у лісі та дій у разі виявлення загоряння.
Прес-служба ТУ МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool